Ece Üner kimdir?

Show TV Ana Haber programlarının sunucusu Özge Ece Üner kimdir? Özge Ece Üner fotoğrafları...

Ece Üner kimdir?

Show TV'nin başarılı Ana Haber programlarının sunucusu Özge Ece Üner kimdir? Hangi okullarda eğitim görmüştür? Hangi kanallarda çalışmıştır? İşte hakkındaki detaylar...

ÖZGE ECE ÜNER KİMDİR?

1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özge Ece Üner, habercilik ve sunuculuk yapmaktadır. Özel Koç lisesinin ardından kazandığı Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Paris'te Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de de Avrupa Birliği konusunda eğitim almıştır.

2006 yılında NTV'de ve CNN Türk'de, 2009 yılında da HaberTürk'de çalışan Ece Üner, son olarak Show TV Ana Haber Bültenleri'ni sunmaktadır.

Show TV, Ece Üner böyle duyurmuştu: "Türkiye’nin ve Dünya’nın nabzını tutan Show Ana Haber pazartesiden itibaren Ece Üner’in sunumuyla Show TV’de! Hafızalara kazınan olaylar, çok konuşulan görüntüler, gündem yaratan, günlerce tartışılan haberlere imza atan bir ekiple Türkiye’nin ve dünyanın en önemli gelişmelerini hep Show Haber farkıyla izlediniz! Türkiye’nin ve dünyanın gündemi takip ettiği Show TV Ana Haber artık deneyimli sunucu Ece Üner’in sunumuyla ekrana gelecek. Özel haberleriyle gündem yaratan Show TV Ana Haber Ece Üner’in sunumuyla hafta içi her gün saat 18.45’te Show TV’de!"

2013 yılında meslektaşı Deniz Bayramoğlu ile dünya evine girmiştir.

Özge Ece Üner'in fotoğrafları:

Ece Üner kimdir? 

Ece Üner kimdir? 

Ece Üner kimdir? 

Ece Üner kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi