Ece Erken Kimdir?

Ece Erken Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Ece Erken Kimdir?

ECE ERKEN  KİMDİR?

Ece Erken,11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da dünyaya gelmiştir. Aslen Samsunludur. Erken, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur.

KARİYERİ:

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başlayan Erken, ardından Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalışmıştır. Sonrasında İstanbul'a gelerek Kral TV'de işe başlamıştır.  Kral TV'den sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalışmıştır. Televizyonculuğa ise  ilk olarak Star kanalı ile adım atmıştır Daha sonra Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalışmış ayrıca 4 yıl Show TV'de program yapmıştır.

2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol alan Erken, 2003 yılında Lise Defteri adlı dizide Nil karakterine hayat vermiştir.

ATV'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yapmış, fakat program 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etmek zorunda kalmıştır. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sunmuştur. 2011 yılında Kanaltürk'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayımlanan Tatlım Benim adlı programının sunuculuğunu üstlenmiştir. 2015-2017 yılları arasında ile TRT 1'de yayımlanan İyi Fikir programının da sunuculuğunu yapmıştır.

ÖZEL HAYATI:

1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan'la evlenmiş, 2009 yılında boşanmışlardır.

Erken, ikinci kez nikah masasına 2014 yılında Serkan Uçar ile oturmuştur. Çift, 2015 yılında yollarını ayırmıştır. Ayrılan çiftin bu evliliklerinden,7 Nisan 2015 tarihinde  Eymen isminde bir oğlları dünyaya gelmiştir. 

Güzel sunucu daha önce, Davut Güloğlu, Nazım Torbaoğlu, Akın Altan, Doruk Kaya, Tuncer Öztarhan ve Hacı Sabancı gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi