Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ebru Şancı Kimdir?

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Ebru Şancı, 31 Ağustos 1983 tarihinde  İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Şancı, ilk kez 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başlamıştır. 18 yaşında güzellik yarışmasına katılmış ve kazanmıştır.

Kazandığı yarışmayla ve tescillenen güzelliği sayasinde kariyeri daha profosyonel şekilde ilerlemiştir. 

Kariyerine uzun yıllar New York'ta  sürdürmüştür.

2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurmuştur. Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

EĞİTİM HAYATI:

Bahçelievler Anadolu Lisesi ardından Londra Regent's College, New York Üniversitesi (Oyunculuk-Drama) bölümlerinden mezun olmuştur. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü birçok modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak katalog çekimlerinde yer alan Ebru Şancı, FHM Türkiye magazininde '100 Sexiest Women In The World' listesinde yer almıştır. Son olarak yer alacağı yeni projeleri için Hollywood yıldızlarının da oyunculuk eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art kurumunda eğitim almaya başlamıştır.

ÇEKİMLERİ / DEFİLELERİ:

FHM magazin (Aralık 5, 2011)
Ramazo Roma (Fashion Show Istanbul) 
Bruno Silva Photography (9 Eylül, 2012) 

ROL ALDIĞI DİZİ:

Yağmurdan Kaçarken (2013)

ÖZEL HAYATI:

Şancı; Saif Al İslam, İbrahim Sehiç, Fernando Muslera, Seyfülislam Kaddafi,  Ahmet Kutalmış Türkeş gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Kendisinden 10 yaş küçük olan Alparslan Öztürk ile dünyaevine girmiştir. Çiftin bu evliliklerinden ikiz kız çocukları vardır.

Ebru Şancı Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler