Dilek İmamoğlu Kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Dilek İmamoğlu Kimdir?

Yenilenen İstanbul seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun kim odluğu merak edildi. Dilek İmamoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

DİLEK İMAMOĞLU KİMDİR?

Dilek İmamoğlu 18 Kasım 1974 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 

EĞİTİMİ:

İlk öğrenimini Trabzon'da tamamlamıştır. İstanbul Ünüversitesi Turizm Bölümünü bitirdikten sonra Kamu Maliyesi bölümünü de bitirmiştir. Üniversiteden sonra ailesinin tekstil şirketinde finans işiyle uğraşmaya başlamıştır. İmamoğlu Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Şu anda aynı alanda doktora öğrencisidir.

ÖZEL HAYATI:

Ekrem İmamoğlu ile Dilek İmamoğlu, Dilek İmamoğlu'nun ablasının düğününde birbirleri ile tanışmışlardır.

18 Kasım 1995 yılında İmamoğlu çifti sade bir düğünle evlenmişlerdir. Çift, o günden beri her konuda birbirlerine destek olmuşlardır.

Dilek İmamoğlu Kimdir?

Dilek İmamoğlu, eşi Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı süresince de sosyal sorumluluk projelerinde hep öncülük yapmıştır.

Dilek İmamoğlu 23 yıllık evliliğini tanımlarken 'mutlu oldum' demiştir. Çiftin, bu mutlu evliliklerinden; Semih İmamoğlu, Mehmet Selim İmamoğlu ve Beren adında 2 oğlu 1 kızı vardır.

Büyük oğlu, Selim İmamoğlu Yeşilköy Anadolu Lisesi'nden de dereceyle mezun olmuştur. Şu an İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünde okumaktadır. Ayrıca basketbolla da ilgilenmektedir.

Küçük oğulu Semih İmamoğlu, MEF Okulları'ndan mezun olmuş, LGS sınavına girmiştir.

Evin en küçük ve tek kız çocuğu olan Beren İmamoğlu bu sene 3. sınıfa geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi