Deniz Uğur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosunda bulunan Deniz Uğur kimdir?

Deniz Uğur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

DENİZ UĞUR KİMDİR?

17 Ekim 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Deniz Uğur, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ’nın önce Bale Bölümü’nden ardından yüksek bölüm sınavlarına girip Tiyatro Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur. 

İnsanlık Suçu, Kırgın Çiçekler, Kung Fu Panda, Frankenstein, Guguk Kuşu, Aşk Zamanı, Kara Kutu, Detay, Umutsuz Ev Kadınları, Gulyabani, Huysuz Müzikali, Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu,Pamuk Prenses ve Avcıı, Bu Son Olsun, Kung Fu Panda, Adını Feriha Koydum, Kung Fu Panda, Paramparça Aşklar, Baba Oluyorum, Ertelenmiş Hayatlar, Hayatım Sana Feda, Sahte Prenses, Yağmur Zamanı, Zümrüt , Benimle Evlenir Misin?, Bana Şans Dile, Mert Ali 1-2, Yalan Dünya, Kurtlar Sofrası, Güldüren Cazibe, Bir Erkeğin Anatomisi, Çetin Ceviz, Yaz Evi, Görünmeyen Dostlar dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak Zalim İstanbul dizisinde 'Seher Yılmaz' karakterine hayat vermektedir.

Seher Yılmaz karakteri hakkında: Üç evlat sahibi gururlu bir anne. Eşi vefat ettikten sonra kayınvalidesi, iki kızı ve oğlu ile beraber yaşıyor. Üç çocuğu tek başına büyütmenin gücü altında ezilmemiş bir kadındır Seher. Çocuklarının üzerine titrer, her anne gibi. Küçük yerde, babasız çocuk büyütmenin etkisiyle çocuklarına karşı fazlasıyla kuralcı, güçlü, dominant, baskıcı ama alabildiğine de sevgi dolu bir annedir. Hayatla ilgili büyük hırsları yoktur. Kanaatkar, fazlasını istemeyi bilmeyecek kadar inançlı, kimine göre dar görüşlüdür. Evlatlarının iyiliği dışında bir şey istemez, beklemez. "Üç tane pırlantam var benim bu hayatta, onlara dil uzattırmam" der. Ama hayat onu evlatları üzerinden sınamaya hazırdır…

Deniz Uğur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler