Damla Uğurtürk kimdir?

Damla Uğurtürk, 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nin sunuculuğunu üstlendi. Güzel spikeri ilk kez görenler merak etti. Peki Damla Uğurtürk kimdir? İşte detaylar...

Damla Uğurtürk kimdir?

65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk ile birlikte Damla Uğurtürk üstlendi. Uğurtürk herkesin dikkatini çeken isim oldu. Peki Damla Uğurtürk kimdir, ne iş yapmaktadır, kaç yaşındadır? İşte detaylar

DAMLA UĞURTÜRK KİMDİR?

1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen Damla Uğurtürk, Çankaya Lisesi'nin ardından Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 

NTV'de stajer olarak muhabirlik yapan Uğurtürk, ardından Kanal D'de sunuculuk yapmıştır. TGRT, Kanal B, FOX TV ve TRT Haber kanallarında çalıştıktan sonra son olarak CNN Türk'ün Spor Servisi'nde çalışmaktadır. 

Yalnızca muhabirlik değil, kurgudan montaja haberciliğin tüm alanlarında çalışmıştır. 

 LÖSEV gönüllüsü olan ve uzun yıllardır vakfın tanıtılması için büyük çaba sarf eden Damla Uğurtürk, hayvanları çok seviyor.

Beyazıt Öztürk ile beraber 65. Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nin sunuculuğunu yapmıştır.

Damla Uğurtürk kimdir?

Damla Uğurtürk kimdir?
 

Damla Uğurtürk kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi