Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir?

Ak Parti'de Ankara adayları belli olurken Gölbaşı'nda aday çıkarmayacak ve Cumhur İttifakından MHP adayını destekleyecek. Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek kimdir? İşte detaylar.

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı  Ramazan Şimşek kimdir?

AK Parti'de istanbul adayları sonrasında Ankara Adayları da belli olmaya başladı. Bugün Ankara adayları için yapılacak tören öncesinde Gölbaşı adayı belli oldu. AK Parti Gölbaşında Cumhur ittifakında MHP adayını destekleyecek. MHP'nin Gölbaşı belediye başkan adayı ise Ramazan Şimşek olarak açıklandı. Peki Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı  Ramazan Şimşek kimdir? İşye  bütün ayrıntılar...

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı  Ramazan Şimşek kimdir?

RAMAZAN ŞİMŞEK KİMDİR?

1968 yılında Ankara Gölbaşı’nda doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Askerlik görevini Antakya’da yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

2005 yılında siyasete atıldı ve 2005-2008 yılları arasında AK Parti Gölbaşı ilçe sekreterliği görevini aldı. 2008-2011 yılları arasında ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2014 yılında AK Parti’den istifa ederek MHP’te üye oldu. 30 Mart 2014 seçimlerinde Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. Evli ve bir çocuk babası. Kaynak: Ramazan Şimşek kimdir? 2019 MHP Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı kim oldu? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi