Cumali Akgül kimdir? Yürüye yürüye Survivor'a...

Cumali Akgül Survivor Gönüllüler yarışmacılarından biri oldu. Hikayesiyle merak edilen isimlerden olan Cumali Akgün kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar

Cumali Akgül kimdir? Yürüye yürüye Survivor'a...

Türkiye onu Beyaz Show'a katıldığında tanıdı...Survivor'a katılabilmek için Iğdır'dan yola çıkarak İstanbul'a yürüyen Cumali Akgün, Acun Ilıcalı'nın Beyaz Show'a konuk olduğu akşam Beyazıt Öztürk'ün ısrarları üzerine Survivor'a alındı. Peki Cumali Akgün kimdir, kaç yaşındadır? işte hakkındaki detaylar


CUMALİ AKGÜN KİMDİR?

Survivor'ın gönüllüler takımında yer alma hakkı kazanan Cumali Akgün, Iğdır'ın Suveren köyünde dünyaya geldi. 32 yaşındaki yarışmacı 50 günlük bir yürüyüş gerçekleştirerek Acun Ilıcalı ile görüşmeyi başardı. Daha önce başvuruları defalarca reddedilen Akgün, Acun Ilıcalı'nın Beyaz Show'a konuk olduğu akşam yarışmaya kabul edildi. Acun Ilıcalı ise ‘Bu kadar yolu bizim programımız için yürümesi önemli. Ancak tüm Survivor’a katılmak isteyenler bir yerden bir yere mi yürüsün. Böyle de bir çıkmaza girdik. Kendisiyle tanıştım zaten dünya iyisi bir kardeşimiz. Bir daha yürüyen kimseyi kesinlikle almamayı garanti ederek Cumali’yi Survivor’a almaya karar verdik” dedilmemiş.
cumali-akgün-kimdir
SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU
All Star kadrosunun açıklanmasının hemen sonrasında Gönüllüler kadrosu da açıklandı.  Bu yıl Gönüllüler kadrosu şu şekilde oluştu; Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu , Gizem Kurtulan , Melih Özkay, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi