Buse Sinem İren kimdir? Buse Sinem İren hakkında detaylar...

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Buse Sinem İren'in kim olduğu merak edildi. Peki Buse Sinem İren kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Buse Sinem İren, Komik videoları ve başarılı oyunculuğu ile izleyenlerin dikkatlerini çekmiştir. Peki Buse Sinem İren kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

BUSE SİNEM İREN KİMDİR?

1991 yılında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde dünyaya gelen Buse Sinem, aslen Trabzon Çaykaralı'dır. Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun olmuştur.

Tiyatro ve oyunculuğa sürekli olarak ilgi duyan İren, stand up gösterileri ve amatör tiyatrolar yaptı. Yaptığı çalışmaları sosyal medyaya taşıyarak Youtube kanalında yayınladı ve önemli derecede izlenme rakamlarına ulaştı. Özellikle Karadeniz şivesiyle yaptığı skeçler büyük ilgi gördü.

2015 yılında katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1000 TL'lik ödülle yarışmadan ayrılmıştır.

Birçok stand-up gösterileri ve amatör tiyatrolarda oyunculuk yapmıştır.

Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Simay' karakteri ile ilk kez oyunculuk deneyimi yaşamıştır.

Simay karakteri hakkında: "1992, Mart- Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesinde grafik tasarım bölümünü bitirmiş. En ufacık şeylere çok çabuk sinirlenip, parlayıp hemen de sönebiliyor. Normal hayatta şivesi yok sadece ama sadece sinirlendiğinde Karadeniz şivesiyle konuşuyor. İnatçı. Yapamazsın denilen her şeyi yapıyor. Çabuk gaza gelen bir yapısı var. Bir şeye ihtiyacı olduğunu asla belli etmiyor. En yakını bile olsa özellikle bir erkekten asla yardım istemiyor. Her işi tek başına yapmaya çalışıyor. Aile baskısı ile büyüdüğü için çoğunlukla onlara yalan söylüyor. Çok kıskanç bir kadın olduğu için de ilişki için oldukça yıpratıcı. Tam bir “zor kadın. Simay da babasına asla doğruyu söyleyemez, annesi ile her zaman iş birliği yaparlar."

Buse Sinem İren kimdir?

Rol aldığı tiyatro oyunları: Evli ve Zavallı, Temel İle Fadime, Çok da Fifi, İhtiyar Balıkçı, Deniz

Buse Sinem İren fotoğrafları:

Buse Sinem İren kimdir?

Buse Sinem İren kimdir?

Buse Sinem İren kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi