Çiftlik Bank'ın beyin takımındaki Cudi Cumhur Yurdakul kimdir?

Çiflik Bank sahibi Mehmet Aydın'ın Uruguay'a kaçmasının ardından dolandırıcılık olayına karışanlar teker teker yakalanırken gündeme bir anda Cudi Cumhur Yurdakul'un ismi düştü. Çiftlik Bank dolandırıcılığının beyin takımında olduğu öne sürülen Cudi Cumhur Yurdakul kimdir nereli kaç yaşında şimdi nerede merak ediliyor.

Çiftlik Bank'ın beyin takımındaki Cudi Cumhur Yurdakul kimdir?

Çiftlik Bank vurgunu Türkiye'nin en çok konuşulan konusu. Binlerce kişiden topladığı milyonlarca lirayla ortalıktan kaybolan Mehmet Aydın'ın nerede olduğu gizemini korurken emniyet güçleri Çiftlik Bank vurgununun perdesini aralıyor. Şimdi de Cudi Cumhur Yurdakul ismi gündeme geldi. Yazılım uzmanı olan Cudi Cumhur Yurdakul kimdir nereli kaç yaşında şimdi ne yapıyor Çiftlik Bank dolandırıcılığındaki rolü ne merak ediliyor. İşte bilgiler...



Çiftlik Bank'ın beyni Cudi Cumhur Yurdakul kimdir?

CUDİ CUMHUR YURDAKUL KİMDİR KAÇ YAŞINDA? ŞİMDİ NEREDE 

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Çiftlik Bank soruşturmasında aranan isimler arasında listenin en başında Mehmet Aydın var. En son Uruguay'da görülmüş daha sonra kayıplara karışmıştı. 

Ondan sonra gelen kişi ise kardeşi Fatih Aydın, onun da Mehmet Aydın ile birlikte olduğu değerlendiriliyor. 

Listenin üçüncü sırasında ise Cudi Cumhur Yurdakul geliyor. Yurdakul, Mehmet Aydın'ın teknik ekibinden. Bütün yazılımları yapan ve işleten kişi. Nerede olduğu bilinmiyor. 

SOSYAL MEDYADA ARANIYOR

Çeşitli sosyal medya hesapları olduğu tespit edilen Cudi Cumhur Yurdakul, Twitter'da kendisini yazılımcı olarak tanımlıyor. 2012 yılında Twitter hesabı açtığı görülen Yurdakul yine son mesajını hesabını açtıktan kısa bir süre sonra paylaşmış. Twitter'da aktif olmadığı görülüyor. 



ODTÜ VE AHİ EVRAN MEZUNU

Sosyal medya hesaplarından Linked In kullanan Yurdakul'un eğitim bilgilerinden Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar yazılımı mühendisliği mezunu olduğu görülüyor. Bunun yanında  diğer bir sosyal medya hesabı Xing'deki bilgilerinde ise Ahi Evran Üniversitesi bilgisayar programlama mezunu olduğu bilgisine yer verilmiş. 


Çiftlik Bank'ın beyin takımındaki Cudi Cumhur Yurdakul kimdir?
Çiftlik Bank'ın beyin takımındaki Cudi Cumhur Yurdakul kimdir?


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi