Cemre Kemer kimdir? Hepsi grubunun yıldızının son hali

Bir dönemler Hepsi grubunda yer alan Cemre Kemer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadıri şimdi neler yapıyor? İşte tüm detaylar haberimizde...

Cemre Kemer kimdir? Hepsi grubunun yıldızının son hali

Bir dönem Türk müzik piyasasında fırtınalar estiren Hepsi grubu popülerliğini yitirdikten sonra grup elemanları yolalrını ayırmıştı. Hepsi grubundan Cemre Kemer şimdi inzivaya çekilmiş bir hayat yaşıyor. Cemre Kemer kimdir nereli kaç yaşında şimdi ne yapıyor merak ediliyor.

CEMRE KEMER KİMDİR?  

17 Şubat 1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç yıldız Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde eğitim görmüştür. Atatürk Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller almış, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir.

2005 yılında 4 arkadaş kurdukları 'Hepsi' grubu ile tüm Türkiye tarafından tanındılar. Yaptıkları şarkıların yanında 'Hepsi 1' dizisi ile ekran karşısında oyunculuk hünerlerini sergileyen Cemre Kemer, Avrupa Yakası, Benim Annem Bir Melek, dizilerinde konuk oyuncu olarak katılmıştır.

Cemre Kemer son olarak projelerde, bazı şarkı kliplerinde roller almaktadır.

Cemre Kemer kimdir? Hepsi grubunun yıldızının son hali

Cemre Kemer kimdir? Hepsi grubunun yıldızının son hali






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi