Çağla Şıkel kimdir?

Çağla Şıkel kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Çağla Şıkel kimdir?

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şıkel, 2 Ocak 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Karslı bir Alevidir, annesi ise Çerkes kökenli Adanalıdır. Annesie ev hanımı Asuman Şıkel, babası mali müşavir Hüseyin Şıkel'dir. Ailesinin ikinci çocuğudur. Berna isiminde ablası vardır.

EĞİTİM HAYATI:

Çağla Şıkel, eğitim hayatına İstanbul'da 1985-1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra 1990-1993 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda lise öğrenimini bitirip ardından 1997-1999 yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

KARİYER HAYATI:

Çağla Şikel, 1996 yılında Odessia adlı sinema filminde oynamış ve 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştur. Sonrasında katıldığı Seyşel Adaları'nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe's Queen of Beauty) ödülünü almıştır.

1997-2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır'da defilelere çıkmış, 2004 yılında Cennet Mahallesi'nde ve 2008'de Görgüsüzler dizilerinde rol almıştır.

Eğitimini aldığı ancak, uzun süre ara verdiği baleye, tam 16 yıl sonra, 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla, "Bach Alla Turca" adlı bale eseriyle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak geri dönmüştür. YouTube kanalı üzerinden düzenli olarak videolar yayımlamaktadır.

ÖZEL HAYATI:

Çağla Şıkel 2002 yılında kendisi gibi manken olan Bozok Gören ile kısa süreli bir aşk yaşamış daha sonra Beyazıt Öztürk ile bir birliktelik yaşamıştır.

Şıkel yaklaşık 4 sene pop şarkıcısı Emre Altuğ ile birlikte olmuştur. Çift 10 Ağustos 2008 tarihinde eğlence mekanı olan Sortie'de dünyaevine girmiştir. Şıkel, 18 Aralık 2008'de ilk bebeğine hamile olduğunu açıklamış fakat aynı hafta aniden rahatsızlanarak bebeğini düşürdüğünü öğrenmiştir. 31 Ekim'de Kuzey adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Uzay adında bir oğlu daha vardır.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde yollarını ayırmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER / FİLMLER: Görgüsüzler, Cennet Mahallesi, Avrupa Yakası, Zehirli Çiçek, Bugün Ne Giysem, Dostlar Mahallesi, Jet Sosyete 

SUNUCULUKLARI: Aile Boyu, Şehirler Yarışıyor, İlle de Roman Olsun, Tabu, Her Şey Dahil, Kız Tarafı Erkek Tarafı, Ben Söylerim, Çağla ile Yeni Bir Gün 

VİDEO KLİPLERİ: "O'nun Vedası" - Yaşar, "Çiçeklendim" - Emel Müftüoğlu, "Benimle Evlenir misin?" - Çelik, "Ölümsüz Aşklar" - Alişan

OYNADIĞI REKLAMLAR: Clear, ABC, Hepsiburada.com, Vernel, Enpara.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi