Büşra Develi kimdir? Büşra Develi hakkında her şey

Sevilen dizi ve sinema oyuncusu Büşra Develi Kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir ve hangi projelerde rol almıştır? İşte Büşra Develi hakkında her şey…

Büşra Develi kimdir? Büşra Develi hakkında her şey

Son dönemlerin öne çıka oyuncularından olan ve rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Büşra Develi kimdir? Kaç yaşındadır, nerelidir ve yer aldığı projeler nelerdir? Büşra develi hakkında merak edilen her şey bu sayfada.


Fi’de gösterdiği performans sonrasında Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer alacağı Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alması gündeme gelen Büşra develi 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’te doğdu. İlköğrenimi burada tamamlayan Develi daha sonra ailesi ile Antalya’ya taşındı. Orta öğretim ve lise yıllarını burada geçirdikten sonra hayallerinin peşinden giderek tiyatro ve oyunculuk eğitimi almak için İstanbul’a geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi sınavlarını kazanarak Tiyatro bölümüne girdi.

Büşra Develi kimdir? Büşra Develi hakkında her şey

Enbe Orkestrası ve İlyas Yalçıntaş'ın "İncir" şarkısına çekilen klipte rol alan Büşra Develi 3 sene okuduktan sonra inandığı bir proje olan Cem Karcı yönetmenliği ve O3 prodüksiyon yapımındaki Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin (Spencer) karakterini canlandırmaya başlamıştır. Ardından 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam dizisinde Rüzgar rolünü üstlendi. 2017 yılında puhuTV'de yayınlanmaya başlayan Fi dizisinde ana karakter olan Bilge'yi canlandırdı ve halen bu roldedir. Büşra Develi 180 cm. boyunda ve 55 kilodur.

Aynı zamanda Ekim ayında vizyona giren Ayla adlı sinema filminde de Nimet rolünü üstlenen Büşra Develi, Kıvanç Tatlıtuğ'un 16 Şubat’ta vizyona giren sinema filmi “Hadi Be Oğlum” da rol aldı.  Kendisiyle vakit geçirmeyi, okumayı ve müzik dinlemeyi seviyor. Yeni insanlarla tanışmak, tanımadığı insanlarla uzun uzun sohbet etmek de hoşuna gidiyor. Yürüyüş yapmayı ve fotoğraf çekmeyi de çok seviyor.

Büşra Develi kimdir? Büşra Develi hakkında her şey

TAKINTILI

Büşra Develi verdiği bir röportajda kendisini çok takıntılı olarak gördüğünü söyledi. Özellikle sistemle ilgili şeyleri kafaya çok taktığını ve Potansiyelimizi tam kullanamadığımızı, her şeyin bunu engellediğini, neşemizi aldığını düşünüyor.

KENDİNİ İZLİYOR MU?

Büşra Develi kendisini izlemenin tuhaf olacağını düşünmüş başta ama sonra alışmış. Öyle ki kendisini çok eleştiriyormuş, tam anlamıyla tatmin olması için önünde uzun bir yol olduğunu düşünüyor.

SEVGİLİSİ

Sevgilisi Burak Deniz ile dizi için atölye çalışmasında tanışmışlar. Çiftli çalışmalarda birbirlerine iyice kaynaşmışlar, her anları birlikte geçmiş. İkisinin de aklında hiç işin buralara geleceği yokmuş. Burak Deniz “Çok eğlenceliydi, çok zarifti, çok güzeldi. Etkilenmem uzun sürmedi bu yüzden.” diyor Büşra Develi için.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi