Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Survivor ve Göz6'nın eski yarışmacılarından Bulut Özdemiroğlu kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Bir dönem ekranların sevilen programlarından Göz6 ve Survivor'un unutulmaz yarışmacılarından Bulut Özdemiroğlu kimdir? Bulut Özdemiroğlu fotoğrafları...

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Aslen Gürcü göçmeni olan Bulut, Düzce'de dünyaya gelmiştir. Eski Fenerbahçeli futbolcu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim alan Bulut Özdemiroğlu, aynı zamanda Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Fenerbahçe ve Sakaryaspor gibi kulüplerin altyapılarında futbol oynamıştır.

Survivor ve Göz6 programı ile ekranlarda tanınan Bulut Özdemiroğlu, şimdilerde danışmanlık hizmeti sunan, global markalara yaratıcı içerikler sunan, content pazarlama projeleri geliştiren bir firmanın sahibidir.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelmektedir.

Youtube'da yayınladığı videolarla takip edilmektedir:

Kendine ait web sayfasında kendini şu sözlerle ifade etmektedir: "Hayatı her zaman estetik bir gözle yaşadım. Yediğim yemekten giydiğim kıyafete, hayatımın her öğesini  yöneten görsel zevkin bir gün işim haline geleceğini anlamalıydım belki de. Uzun yıllar futbol ve basketbol başta olmak üzere bir çok spor dalında aktif olmam nedeniyle edindiğim sporcu kimlik üzerime tam oturmuyordu. Üniversitede görsel tasarım okumak bana yepyeni bir kapı açtı ve hayatıma sanatı getirdi. ​Sanatla aramızdaki ilişkiye ilk kez tiyatro ile isim koyduk. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde aldığım tiyatro ve oyunculuk eğitimi sanatın insanla bir olduğu bir formu tanıtarak ufkumu genişletti. Birçok farklı zihnin hayalleriyle şekillenmiş oyunlar aracılığıyla insanları bambaşka yönleriyle tanıdım. Bir gün tiyatro sahnesinin arkasına geçtim, ve bu sefer perdeyi araladığımda sahne değil, podyumdaydım. Podyumdan showroomlara, atölyelere, üretim alanlarına, tekrar podyumlara ve en nihayetinde fotoğraf setlerine geldim. Her anından keyif aldığım bu yolculuk, objektif ve deklanşörün arasındaki kocaman dünyaya getirdi beni. Tasarımdan üretime, fikirden projeye, lookbooktan tanıtım eventlerine birçok yanıyla tecrübe ettim moda dünyasını. Estetiğin yönettiği bu dünyada kendime edindiğim yer organik olarak şekillendi, ve her geçen gün büyüdü. Bir yandan edindiğim tecrübelerle danışmanlık hizmetleri sunarken bir yandan da bir çok global markaya yaratıcı içerikler üretiyor, content pazarlama projeleri geliştiriyorum."

Bulut Özdemiroğlu fotoğrafları:

Bulut Özdemiroğlu kimdir? 

Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Bulut Özdemiroğlu kimdir? 

Bulut Özdemiroğlu kimdir? 

Bulut Özdemiroğlu kimdir? 

Bulut Özdemiroğlu kimdir? 

Bulut Özdemiroğlu kimdir?


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi