Benimle Söyle yarışmasının birincisi Uğur Öz kimdir?

Uğur Öz kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Benimle Söyle yarışmasının birincisi Uğur Öz kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle ses yarışmasında herkesin dikkatini çeken yarışmacılardan olan Uğur Öz dün akşam birinci olarak araba ödülünü kazandı. Ödülü kazandığı ilk anda Juri başkanı Birce Akalay'a "Ehliyetim yok ama" demesi de şaşırttı.  Yarışmada ünlü şair, Abdülhakhamit Tarhan’a ait Makber isimli ağıdı seslendirerek jürinin ve seyircinin beğenisini kazandı.

UĞUR ÖZ KİMDİR?

Uğur Öz 25 yaşındadır. Aslen Diyarbakırlıdır. Şanlıurfa Siverek'teki Beğdeş Ortaokulu'nda müzik öğretmenliği yapmaktadır.

Öz, ilk olarak yarışmanın  4. Bölümünde “Büklüm Büklüm” performansı ile jüri karşısına çıktı. 4. Bölümde Uğur Öz 90 jüri üyesini ayağa kaldırarak duygusal anlar yaşattı.

Finalde 88 puan alan Uğur Öz birinci oldu.

Ödülü kazandıktan sonra final arkadaşı Eftalya Fettahoğlu'nu tebrik edip, güzel dileklerini söylemeyi de ihmal etmedi.

Öz, son olarak konuşmasında " Benim bundan sonra nasıl böyle büyük bir heyecanım olacak merak ediyorum. Bu akşamı asla unutamam." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi