Bahar Şahin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zalim İstanbul dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Bahar Şahin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Bahar Şahin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

26 Mayıs 1997 yılında Ankara'da dünyaya gelen Bahar Şahin aslen Artvinli'dir. 14 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından İstanbul'a yerleşen Şahin, eğitim görürken tiyatro ekibine katıldı. Şans eseri ailecek akaşam yemeğinde yapımcı Arzu Eğmir ile tanışan başarılı oyuncu, 'O Hayat Benim' dizisinde oynamaya başladı. 

Lise Devriyesi, Kayıtdışı, OHA Diyorum, O Hayat Benim ve Yol Arkadaşım dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Zalim İstanbul dizisinde 'Ceren Yılmaz' karakterine hayat verecektir.

Ceren Yılmaz karakteri hakkında: Ailenin lükse, magazine düşkün, fırlama küçük kızı. Medyada görüp özendiği hayatları yaşamak uğruna, aklını varsa yoksa dümen çevirmeye çalıştıran, güzelliğinin farkında ve bunu kullanmaktan çekinmeyen 20’lerinin başında bir genç. Tutkulu bir kızdır Ceren, karda yürür ama izini belli etmez. Karşısına çıkan fırsatları ise hiç düşünmeden değerlendirir. Gerekirse kardeşlerini, ailesini harcar, ama eninde sonunda kafasındaki hedefe yürür. Bir sonraki hedefine ulaşmak ise sandığı kadar kolay olmayacak ve aile bağlarını da derinden yaralayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi