Ayşegül Çınar Kimdir?

Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Ayşegül Çınar Kimdir?

AYŞEGÜL ÇINAR KİMDİR?

Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya'da dünyaya gelmiştir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. 

Yasak Elma dizisinde Lila karekterine hayat vermektedir. Çınar’ın ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizidir. Dizideki Lila karakteri; Halit’in Zerrin’den olan kızıdır. Babasına çok düşkündür. Annesinin babasına olan takıntılı aşkını saçma bulur. Sırtının yere gelmeyeceğini çok iyi bilir. Neticede Babası Halit Argun, dayısı Alihan Taşdemir’dir.

GÜZEL OYUNCU, REYNMEN İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Gerçek adı Yusuf Aktaş olan sosyal medya fenomeni Reynmen'in 'Yasak Elma' dizisinde Talat Bulut'un küçük kızı Lila rolüyle ünlenen Ayşegül Çınar ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

İkilinin yakınlığını fanlarının paylaştığı video ortaya çıkmış oldu.

Göktürk'teki evinin bahçesinde şarkı söyleyen Reynmen'in yanındaki salıncakta sallanan genç kızın Ayşegül Çınar olduğu öğrenildi.

Reynmen ile Göktürk'te bir cafede de beraber görülen Ayşegül Çınar'ın üzerindeki aynı hırkayla yaptığı paylaşım da fanların gözünden kaçmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler