Ayfer Tokatlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Ayfer Tokatlı'nın kim olduğu merak edildi. Ayfer Tokatlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ayfer Tokatlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizilerinden olan Her Yerde Sen oyuncularından olan Ayfer Tokatlı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hangi projelerde yer almıştır. İşte hakkında merak edilenler...

AYFER TOKATLI KİMDİR?

5 Eylül 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ayfer Tokatlu, Marmara Üniversitesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Tanıklar, Baba Candır ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan güzel oyuncu, son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Azmiye Boşgeçmez' karakterine hayat verecektir.

Tokatlı 1.58 boyunda olup, 49 kilodadır. Başak burcudur.

Azmiye Boşgeçmez karakteri hakkında: "Artemim’de her şeyden haberdar olan tek kişi kuşkusuz sekreter Azmiye’dir. Söyleneni dinlemez, söylenmeyeni bilir, söylenmeden yapar getirir. Pratik zekası ve girişimciliği ile başa bela açmak ve beladan kurtulmak için eşi bulunmaz biridir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi