Aydın Kurtoğlu Kimdir?

Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aydın Kurtoğlu kimdir? Hangi şarkıları vardır? Cengiz Kurtoğlu ile Aydın Kurtoğlu akraba mı? İşte hakkında bilinmeyenler ve tüm detaylar...

Aydın Kurtoğlu Kimdir?

'Köle' şarkısı ile adını duyuran, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aydın Kurtoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

AYDIN KURTOĞLU KİMDİR?

24 Ocak 1983 yılında Rize'de dünyaya gelen şarkıcı, aynı zamanda şarkı sözleri yazmakta ve besteler yapmaktadır.

Cengiz Kurtoğlu ve Fatma Kurtoğlu'nun oğlu olan Aydın, çocukken İstanbul'a yerleşmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede İşletme eğitimi almıştır. Bir dönem turizm sektöründe çalışan Aydın Kurtoğlu, 2013 yılında da babası Cengiz Kurtoğlu ile birlikte 'Veliaht' yarışmasına katılmıştır.

2014 yılında çıkardığı 'Köle' şarkısı ile adını müzik piyasasında duyurmayı başarmış ve kendinde kısa zamanda hayran kitlesi yaratmıştır.

Teklileri: Köle, Öptüm, Yak, Söz, Olay Ne, Gururdan Gömlek, Deli Gömlek

EP Albümleri: Hayırlı Günler, Pişman

Aydın Kurtoğlu askerlik yaptığı sırada izinde iken tanıştığı Sinem Genç ile 2008 yılında dünya evine girmiş, çiftin düğününe Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan, Muammer Güler, Kadir Toptaş gibi bir çok önemli isim katılmıştır.

Nikahını Kadir Topbaş kıyarken, çiftin şahitliklerini Recep Tayyip Erdoğan ve Şahin Özer yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi