Aslı Bekiroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncularından olan Aslı Bekiroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Aslı Bekiroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ekranların yeni dizilerinden olan Benim Tatlı Yalanımın güzel oyuncusu Aslı Bekiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte oyuncuyla ilgili tüm merak edilenler...

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Güzel oyuncu çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşamaktadır.

İtalyan Lisesi mezunudur. Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti.

‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu,  Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Jet Sosyete dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat verecektir.

BENİM TATLI YALANIM SUNA KARAKTERİ

Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna güzel ve aynı zamanda eğlenceli bir kızdır. Turizm otelcilik okuyan Suna evlilik ile aşk ile alakası olmayan bir kız iken Nejat ile tanışan Suna’nın hayatı değişir. Bir otelin barında çalışan Suna ile kızına annesi ile ilgili sürekli yalanlar söyleyen zengin iş adamı Nejat’ın karşılaşması tatlı bir hikayenin de başlangıcı olacaktır. Suna’nın Nejat ve Kayra’nın hayatlarına girmesi Nejat ve Kayra’nın da hayatları değişir. Suna ve Nejat kendilerini Kayra için hiç beklemedikleri eğlenceli bir oyunun içinde bulurlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi