Asena Tuğal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Asena Tuğal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Asena Tuğal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ASENA TUĞRAL KİMDİR?

1 Ocak 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimleri Fakültesi'nden aynı yılda mezun olmuştur. TGRT, Show TV ve Kanal D'de haber muhabirliği yapmıştır. Kürek sporunda uluslararası dereceleri bulunan Asena Tuğal'ın tekvandoda da siyah kuşağı bulunmaktadır. 2006 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 4. olmuştur. 

Akasya Durağı, Ömre Bedel, Öğretmen Kemal, Aldırma Gönül, Tozlu Yollar, Filinta, Kertenkele: Yeniden Doğuş, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Lise Devriyesi dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Afilli Aşk dizisinde 'Hülya Yiğiter' karakterine hayat vermektedir.

Hülya Yiğiter karakteri hakkında: "Hülya 30’lu yaşlarındadır. Samet’in karısıdır. Kolunda bilezikleriyle gezen, sosyeteye girmek isteyen biridir. Yelda ile aynı evde yaşaya yaşaya ondan çaktırmadan çok şey öğrenmiştir. Kocası Samet’i sürekli eleştirir ve yönetmeye çalışır. Hülya’nın amacı bir şekilde şirkete de nüfuz etmektir. Samet’in tam zıttı olan Hülya amacına giden yolda hiçbir şeyden çekinmeyecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler