Asena Atalay Kimdir?

Bir dönem evli kaldığı Caner Erkin ile boşanma süreci magazin gündemini oldukça meşgul eden Asena Atalay kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

Asena Atalay Kimdir?

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Neler yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.  Aslen Antalyalı olan Atalay, varlıklı bir turizmci ailenin kızıdır. Annesi Vildan Atalay, babası ise Oktay Atalay'dır. Kendi otelleri vardır. Bir erkek kardeşi vardır.

EĞİTİM HAYATI:

Liseyi Denizli'de okumuş ardından İspanya'ya gitmiştir. İspanya'da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye 2008 yılında dönmüştür. Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okumaya başlamıştır.  Bilkent'te öğrenciyken evlenince İstanbul'a gelmiş, bir süre sonra tekrar okumaya karar verip İstanbul Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya devam etmişir.

KARİYER HAYATI:

"Ase88" adında kendi markasını oluşturmuş, Whatsapp'tan ürün satmaya başlamıştır. Ase88 açılımı şöyledir: Ase onun adının kısaltılmışı, 88 de eski eşi Caner Erkin' in forma numarasıdır. Ayrıca İstinye'de "Asena 88" adlı bir mağaza açmıştır. 2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanlamıştır

 Asena Atalay, 2014 yılında Show TV'de iki hafta "Hey Canlı"nın sunucusu Özge Ulusoy'un yerine sunuculuk yapmıştır.

ÖZEL HAYATI:

Asena Atalay, 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanışmıış, 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlenmiştir. Çiftin, 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlları olmuştur. İkili, 2016 yılında anlaşmalı olarak evliliklerine son noktayı koymuştur.

Atalay; Alican Tatar, Mehmet Dinçerler, Mahmut Can Çalık, gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler