Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aras Bulut İynemli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Aras Bulut İynemli Kimdir?

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunu olan İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği okumaktadır.

ÖZEL HAYATI:

Yakışıklı oyuncu geçmişte; Bige Önal, Dilan Çiçek Deniz, Elvin Levinler gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

KARİYERİ:

İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterine hayat vererek hafızalara kazınmıştır. Dizide senaryo gereği, ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filmininde başrol oynamıştır. 

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir. 2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid karakteriyle rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem dizisininde başrolünü Hazal Kaya ile  paylaşmıştır. 2016-2017 yılları arasında İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. 

ROL ALDIĞI DİZİLER:

Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Maral: En Güzel Hikayem, İçerde, Çukur   

ROL ALDIĞI FİLMLER:

Sancı, Mahmut ile Meryem, Tamam mıyız?, Martıların Efendisi, Yedinci Koğuşdaki Mucize    

OYNADIĞI REKLAMLAR:

Sprite, GNC Türkcell, Patos, Defacto

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler