Anıl Berk Baki kimdir, mesleği ne?

Anıl Berk Baki, Survivor gönüllüler takımında yer alan isimlerden biri oldu. Peki Anıl Berk Baki kimdir, mesleği ne ? İşte hakkındaki detaylar

Anıl Berk Baki kimdir, mesleği ne?

10 Şubat'ta başlayacak olan Survivor'da takımlar açıklanırken gönüllüler takımında yer alan isimlerden biri de Anıl Berk Baki oldu. Milli bir sporcu olan Anıl Berk Baki kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir? İşte detaylar

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Anıl baba tarafından aslen Trabzonludur. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümünde tamamlayan Baki, milli bir sporcudur. Crossfit antrenörlüğü de yapan Anıl Berk Baki, yelken,crossfit, amerikan futbolu, voleybol ve atletizm spor dallarıyla yakından ilgileniyor.
Anıl Berk Baki kimdir, mesleği ne?
Yelken sporunun tatil deği efor sporu olduğunu Survivor'da göstereceğini belirten milli sporcu hedefinin birinci olmak olduğunu dile getirdi. Survivor'a sıkı hazırlandığını da kaydeden Anıl Berk Baki, en çok ailesini özleyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi