Alper Türedi Kimdir?

Deneyimli oyuncu Alper Türedi'nin kim olduğu merak edildi. Başarılı oyuncu Alper Türedi kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Alper Türedi Kimdir?

ALPER TÜREDİ KİMDİR?

27 Aralık 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Alper Türedi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Beşinci Boyut, Arka Sokaklar, Binbir Gece, Kavak Yelleri, Oğlum İçin, Tek Türkiye, Zelihanın Gözleri, Akasya Durağı, Adanalı, No Ofsayt, Şenlikname, Çalsın Sazlar, Düğün Dernek 2, Kollama, Son Bahar, Yalancı Romantik, Son Bahar, Bu Kalp Seni Unuturmu, Ezel, Papatyam, Uygun Adım Aşk, Arka Sokaklar, Sensiz Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, Kayıp Aranıyor, Sana Bir Sır Vereceğim, Son Çıkış, Sevda Kuşun Kanadında, Merhaba Benim Güzel Vatanım gibi bir çok projede rol almıştır.

ÖZEL HAYATI:

Alper Türedi, Pınar Türedi ile evlidir. Bu evliliklerinden bir oğlu ve bir kızı vardır. Kızını Lösemi nedeni ile kaybetmiştir. Evladını yitirdikten sonra Bir Dileğim Var isimli sosyal sorumluluk projesinde Lösemili çocukların dileğini gerçekleştirmek için adım atmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi