Alparslan Özmol Kimdir?

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol kimdir? İşte hakkında kimdir?

Alparslan Özmol Kimdir?

ALPARSLAN ÖZMOL KİMDİR?

Alparslan Özmol, 19 Nisan 1976 tarihinde Almanya'da dünyaya gelmiştir.

İlkokulun ardından kayıt olduğu ortaöğretimde boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmıştır. O dönemlerde ailesi ile Bursa'ya yerleşen isim burada bir züccaciye dükkanında turistlere eşarp satarak geçimini sağlamıştır. Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol tamamen tesadüf eseri Bursa Devlet Tiyatorsu'nda yeni sahnelenecek bir oyunda Kralın Soytarısı rolüyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Bursa Devlet Tiyatorsu'nda bir çok oyunda rol alan isim televizyona ilk adımı Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı güldürü programı olan Reyting Hamdi'de 8 bölüm oynayarak atmıştır.

Alpaslan Özmol'un hayatındaki dönüm noktası ise Özgür Ozan aracılığı ile tanıştığı Birol Güven sayesinde olmuştur. O Dönemde Birol Güven TGRT ekranları için "Kahkaha Show" adlı bir program hazırlamaktaydı. Özmol bu programda bir mafya babasını canlandırmış ve bu rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.  Başarılı isim gelen tekliflerin artması ile beraber Bursa'dan ayrılıp İstanbul'a yerleşmiştir.

İstanbul'a yerleşen oyuncunun Türkiye tarafından tanınması ve sevilmesi "Ayrılsak da Beraberiz" dizisi ile olmuştur. Oyuncu ilk olarak bu dizide Çaycı Hüseyin tiplemesi ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır.  Özmol bu karakter ile o kadar çok sevildi ki Birol Güven Çocuklar Duymasın adlı diziye bu karakteri bire bir taşımıştır.

Rol aldığı sinema ve diziler: Ayrılsak da Beraberiz, Kahkaha Show, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın, En İyi Arkadaşım, Saklambaç, Güldünya, Düş Yakamdan, Hakkını Helal Et, Komedi Türk, Pulsar, Çorap Söküğü, Yalancı Romantik, Çocuklar Duymasın, Yeşil Deniz, Sar Başa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler