Ali Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Ali Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ali Yağcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ALİ YAĞCI KİMDİR?

1990 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Ali Yağcı, Eric Morris ve Deniz Erdem'den oyunculuk eğitimi almıştır.

Umut Apartmanı, Adını Sen Koy, Seviyor Sevmiyor ve Erkenci Kuş dizilerinde rol alan oyuncu, son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Burak Yangel' karakterine hayat vermektedir.,

Burak Yangel karakteri hakkında: "Selin’in çalıştığı mimarlık şirketinin sahibinin oğludur.  Burak, bu durumu asla bencilce, kendi çıkarları için kullanmamıştır. Amacı gerçekten başarılı olup kendisini babası ünlü iş adamı Ekrem Bey’e karşı kanıtlamaktır. Şirkette yaşanan Genel Müdür boşluğunda, bu durumu kendi lehine çevirebilmek için elinden geleni yapmıştır. Görevinin resmileşeceğini sandığı gün kendisi yerine Demir’in yönetici olarak geleceğini öğrenen Burak eski pozisyonu olan proje yöneticiliğine dönmek zorunda kalır. Bu durum onu Demir’in bir numaralı rakibi haline getirecektir. Selin ve Demir arasında yaşanacak yakınlık Selin’e olan ilgisini arttırdığı gibi Demir’e olan hırsını da ikiye katlayacaktır."

Oynadığı Reklam Filmleri: Turkcell, Coca Coca, Nescafe, GQ Man Of The Year (Tanıtım Filmi)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi