Ali Barkın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Her Yerde Sen dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Ali Barkın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Ali Barkın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ALİ BARKIN KİMDİR?

3 Ocak 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Ardından Kanada'da eğitim gördüğü Vancounver film School'da sinema ve televizyon oyunculuğu üzerine eğitim almıştır.

Birçok tiyatro oyununda rol alan oyuncu, ilk kez Kanada yapımlı Dilemma filmi ile sinemada rol almıştır.

Deniz Yıldızı, İkilem, Şefkat Tepe, Hayat Devam Ediyor, Eski Hikaye, Kırımlı, Yeşil Deniz, 91.1, Klavye Delikanlıları, Ayla: The Daughter of War, Çakallarla Dans: 5 dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Bora Durul' karakterine hayat vermektedir.

Bora Duran karakteri hakkında: "Şirketin romantik çiftinin diğer yarısıdır. 3d modelleme işlerini yapmaktadır. Ailesine ve biricik aşkı Merve’ye çok bağlıdır. En büyük arzusu bir an önce Merve ile evlenmektir. Demir’in koyduğu aşk yasağı onda da hayal kırıklığı yaratır. Merve ile aralarının açılması Bora’nın tüm dengelerini alt üst edecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi