Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak oldu. Yusuf Ziya Öztabak kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

AK Parti'de seçimler yaklaştıkça belediye başkanlığı için adaylarda açıklandı. Yalova Belediye Başkanlığı  Yusuf Ziya Öztabak aday gösterildi. Yusuf Ziya Öztabak kimdir, kaç yaşındadır, hangi görevlerde bulunmuştur? İşte detaylar

Yusuf Ziya Öztabak kimdir?

02.01.1963 Rize doğumlu Yusuf Ziya ÖZtabak, 1989 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi olarak mesleğini Yalova'da icra eden Öztabak halen bu mesleğine devam etmektedir.

Yalova S.M.M.M. Odası, Denetim Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Öztabak Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu'nda da 'Misafir Öğretim Görevlisi' oalrak meslek dersleride vermiştir. Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 

2001 yılında Yalova Ak Parti Kurulu Üyesi olarak görev alan Öztabak, Çeşitli zamanlarda Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulundu.

2004-2009 Döneminde Yalova Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

AK Parti Meclis Grup Başkanlığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. 23.Dönem Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk babası olan Öztabak, halen AK Parti Yalova İl Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi