AK Parti Van Belediye Başkan Adayı Necdet Takva kimdir?

AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Necdet Takva olacağı iddia edildi. Necdet Takva kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

AK Parti Van Belediye Başkan Adayı Necdet Takva kimdir?

AK Parti seçim sürecinde adaylarını açıklamaya başlarken Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Necdet Takva olacağı iddia edildi. Bu gelişme üzerine Necdet Takva kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir merak konusu oldu. İşte detaylar

Necdet Takva kimdir?

1969 Van doğumlu olan Takva; ilk ve lise öğretimini Van’da tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Siyasal Bilgiler Kamu Yönetimi bölümünde mezun oldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yönetim bilimlerinde yüksek lisans yaptı. Üç dönem Maliye işletme okudu. Sekiz yıla yakın VATSO’da genel sekreterlik görevini icra ettikten sonra Mirza Nadiroğlu’nun başkanlığı döneminde bir grup arkadaşıyla oda yönetiminden istifa eti.Takva yazarlık yönüyle de tanınan biri Dört yıl boyunca yerel bir gazetede ‘Sentez’ adıyla köşe yazarlığı yaptı ve birçok ulusal yayın organında makaleleri yayınlandı. EDH kurcusu Necdet Takva Evli dört çocuk babası. 

Necdet Takva kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi