AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Adnan Yaşar Görmez kimdir?

AK Parti'nin İzmir Torbalı Belediye Başkan Adayı Adnan Yaşar Görmez oldu. Peki Adnan Yaşar Görmez kimdir, ne iş yapmaktadır, nerelidir? İşte detaylar

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Adnan Yaşar Görmez kimdir?

AK Parti'de seçim öncesinde başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada İzmir'de AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Adnan Yaşar Görmez oldu. Peki Bülent Soylu kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır?işte merak edilenlerin yanıtı

Adnan Yaşar Görmez kimdir?

Adnan Yaşar Görmez kimdir?

1964 Adıyaman doğumlu olan Adnan Yaşar Görmez, Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunudur. 2002 Genel Seçimlerinde AK Parti İzmir Milletvekili Adayı olarak gösterildi.

2009 Yerel Seçimleriyle Torbalı Belediye Meclis Üyeliğine seçildi ve AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilliği görevini üstlendi. 2010-2013 yılları arasında AK Parti Torbalı İlçe Başkanlığı görevini yaptı. 30 mart 2014 yerel seçimlerinde İzmir Torbalı ilçesi AK Parti Belediye Başkanı olarak seçildi. Sanayici olan Adnan Yaşar Görmez, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler