Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu kimdir?

AK Parti Tokat Belediyesi Adayı Eyüp Eroğlu oldu.

Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu kimdir?

Yerel seçimler için başkan adayları belli olmaya başlerken AK Parti'nin Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu oldu. Mevcut başkan olan Eroğlu yeniden aday gösterildi. Tanımayanlar için Eyüp Eroğlu kimdir, aslen nerelidir, kariyeri nasıldır gibi soruların yanıtları haber detayından öğrenebilirsiniz.

Eyüp Eroğlu kimdir?1977 yılında Tokat’ta doğan Eroğlu, İlköğrenimini Tokat Cumhuriyet İlkokulu’nda, orta ve lise tahsilini Tokat İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans öğrenimine başlayan Eroğlu, 1999 yılında Hukuk Fakültesi eğitimini tamamladı.

2001 yılında Tokat'ta serbest avukatlık mesleğine başladı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmaları olan Eroğlu, Tokat Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği, Kızılay Şube yönetim kurulu üyeliği, Elden Ele Derneği Başkanlığı, TAHAD yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Yine bir dönem Tokat Barosu CMK Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü. Orta düzeyde İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

2014 yerel seçimlerde AK Parti Tokat Belediye Başkanı olan Eroğlu aynı zamanda AK Parti’nin en genç belediye başkanı ünvanına da sahip olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi