AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir?

AK Parti'de adaylar belirlenmeye devam ediyor. AK Parti Konak Belediye başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir? İşte detaylar...

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti adaylarını açıklamaya devam ediyor. Bugün yapılan törenle İzmir adayları açıklandı. Konak belediye başkan adayı Melek Eroğlu oldu. AK Parti Konak Belediye başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir? İşte bütün ayrıntılar...

AK Parti Konak Belediye başkan Adayı Melek Eroğlu Kimdir?

Melek Eroğlu Kimdir?

Melek Eroğlu 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 2. Bölge Bölgesi, 5'nci sıradan millet vekili adayıdır.

İlk, orta ve lise eğitimini Samsun’da, üniversite öğretimini Trabzon’da tamamladı. 1990 yılında İzmir'e yerleşti. 2011'de AK Parti il yönetiminde görev aldı. Daha sonra seçim koordinasyon merkezi program sorumlusu olarak görev yaptı. 7 yıllık yönetim kurulu üyeliği boyunca il başkan yardımcılığı ve ilçe bölge başkanlıkları görevlerini sürdürdü. Çeşitli mimari projeler ve inşaat yapıyor. Aynı zamanda kent mobilyaları tasarımı ve üretimi ile uğraşıyor. Evli ve 2 çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi