AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu kimdir?

AK Parti'nin İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu oldu. Peki Arif Uğurlu kimdir, ne iş yapmaktadır, nerelidir? İşte detaylar

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu kimdir?

AK Parti'de seçim öncesinde başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada İzmir'de AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu oldu. Peki Arif Uğurlu kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır?işte merak edilenlerin yanıtı

Arif Uğurlu kimdir?

Arif Uğurlu kimdir?

1977 Erzurum doğumlu olan Arif Uğurlu Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Siyasi hayatına AK Parti Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı.

Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulundu. Halen İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi ve Kemalpaşa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır. Mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Arif Uğurlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi