AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal kimdir?

Burhanettin Uysal AK Parti'nin Karabük Belediye Başkan Adayı oldu. Burhanettin Uysal, adaylığının belli olmasıyla merak konusu oldu. Kimdir, özgeçmişi nasıldır? İşte detaylar

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal kimdir?

AK Parti'nin Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal oldu. Peki Burhanettin Uysal kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar

Burhanettin Uysal kimdir?

Prof. Dr. Burhanettin Uysal 1967'de Konya Ereğli'de dünyaya geldi. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi ve Polis Akademisi mezunudur. Emniyet Genel Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı ve komiser olarak görev yapmıştır.

Gazi Üniversitesi’nde 1993’de Kamu Yönetiminde yüksek lisansı, 1996’da da doktorayı bitirdi. 2008'de Karabük Üniversitesi Rektörlüğü görevi'ne atanan Uysal, 10 Şubat 2015 tarihine kadar bu görevi yürütmüştür.

Uysal, AK Parti'den Karabük Milletvekilliği de yapmıştır.

Burhanettin Uysal kimdir?

RESMEN AÇIKLANDI

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, 2019 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Karabük Belediye Başkanı adaylarının Prof. Dr. Burhanettin Uysal olduğunu açıkladı. Altınöz, “Günlerdir kamuoyunda merakla beklenen AK Partimizin Karabük Belediye Başkan Adayı, birikimleri ve müstesna kişiliğiyle teşkilatlarımızın ve Karabükümüzün çok kıymetli değeridir. Karabükümüze teşkilatımıza ve kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye Başkan adayımız önceki dönem milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın bütün deneyimini ve çalışkanlığını Karabükümüze aktararak şehrimize büyük bir kazanım sağlayacağından eminiz. AK Parti ailesi ve AK Parti sevdalıları ‘Durmak yok yola devam’ diyerek Başkanımız Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın arkasında dimdik durarak büyük bir tarih yazacaktır. Karabükümüze hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi