AK Parti Hatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler kimdir?

AK Parti Hatay Belediye Başkan Adayının İbrahim Güler oldu. İbrahim Güler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır merak konusu oldu. İşte hakkındaki detaylar

AK Parti Hatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler kimdir?

Gelecek seçimler öncesinde partiler adaylarını açıklamaya başlarken AK Parti'nin Hatay Belediye Başkanlığı için mevcut il başkanı olan İbrahim Güler aday gösterildi. Peki İbrahim Güler kimdir, kaç yaşındadır, neler yapmıştır? İşte detaylar

İBRAHİM GÜLER KİMDİR?

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 1976 yılında dünyaya gelen İbrahim Güler mevcut Hatay AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmektedir.

1997 Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi mezunu olduktan sonra 2017 Anadolu Uni. Adalet bölümünü bitirmiştir.

 1997-2005 yılları arasında Edirne, Ş.Urfa ve Hatay da öğretmenlik yapmıştır. 2005'te Güler Uls. Taş. Firma ortak ve müdürlüğünü üstlenmiştir. 2012'de AK PARTİ Antakya İlçe başkan yardımcısı olmuştur.

2013'te Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yön.Krl.Üyesi olmuştur. 2014'te ise Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olmuştur. Aynı yıl Hatay RORO Yön.Krl Başkanı oldu. (Ortadoğu Süveyş’in güneyine Ülke karayolu İhracat ve Lojistiğini bağlayan tek düzenli RORO hattıdır.)

2015'te gerçekleşen seçimlerde AK PARTİ Milletvekilliği aday adayı olmuştur.

2018'de ise AK PARTİ Hatay İl Başkanlığı görevine gelmiştir. (Hala devam etmektedir.)

İyi derecede Arapça, orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Evli 5 Çocuk Babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi