AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz Kimdir?

Ak Parti Edirne Belediye Başkan Adayının Koray Uymaz oldu. Peki Koray Uymaz kimdir, neler yapmaktadır? İşte detaylar

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz Kimdir?

31 Mart seçimleri öncesinde belediye başkan adayları belli oluyor. Bu noktada Ak Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Koray Uymaz'ı gösterdi. Koray Uymaz kimdir? İşte detaylar

Koray Uymaz kimdir?

Koray Uymaz kimdir?

Uymaz kendini şu şekilde tanıtıyor;

20 yıldır Edirne’de avukatlık yapıyorum. Edirne sevgisi ve Edirneli hemşehrilerime hizmet anlayışıyla hareket ettim. Hiçbir şekilde hizmet dışında bir düşüncem olmadı. AK Parti’nin kurucuları arasında bulundum, merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığı yaptım.Bunun yanı sıra partimde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum. Bu görevlerimi milletvekili adaylığıyla sürdürmek ve kentime faydalı olmak istiyorum. Partim bana görev verirse ve milletimiz teveccühünü bizden yana kullanırsa Edirne için projelerimiz,  çalışmalarımız var. Ama Edirne için bunlardan ziyade ortaya koyacağımız yüreğimiz var, irademiz var, kararlılığımız ve çalışma azmimiz var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi