AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay kimdir?

Nesrullah Tanğlay AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nesrullah Tanğlay kimdir, kaç yaşındadır, özgeçmişi biyografisi nasıldır? İşte detaylar

AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay kimdir?

 AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay oldu. Aynı zamanda AK Parti Bitlis İl Başkanı olan Tanğlay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar

Nesrullah Tanğlay kimdir?

1975 yılında Bitlis Merkez'de dünyaya geldi. Öğrenimini Bitlis'te tamamlayan Tanğlay 1996 yılından itibaren esnaf olarak çalışmaktadır. Evli ve 3 çocuğu bulunmaktadır.

Nesrullah Tanğlay kimdir?

Siyasi hayatına 2009'da AK Parti Bitlis Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmesiyle başlayan Nesrullah Tanğlay 2009 kongresinde il sosyal işler ve il yerel yönetimler başkanlığına getirildi. 2012'de ise AK Parti Bitli Merkez İlçe başkanlığına seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler