AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

AK Parti'nin Bartın belediye başkan adayı Yusuf Ziya Aldatmaz oldu.. Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir, kaç yaşındadır, özgeçmişi nasıldır? İşte hakkındaki detaylar

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

2019'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesidne başkan adayları belli olduç AK Parti'nin Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz oldu. Aldatmaz kısa sürede merak konusu oldu. Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir, kaç yaşındadır? İşte özgeçmişi ve hakkındaki detaylar

YUSUF ZİYA ALDATMAZ KİMDİR?

1965 yılında'da Bartın'da dünyaya gelen Aldatmaz ilk, orta ve lise öğrenimini Bartın'da tamamladı. Ardından lisans eğitimini ve askerliğini tamamladıktan sonra ailesinin mesleği olan gıda toptancılığı yapmaya başladı. 1993 yılında dünya evine giren Yusuf Ziya Aldatmaz iki kız çocuğu babasıdır.
Siyasi kariyerinde 2000-02 yıllarında Anavatan Partisi merkez ilçe başkanlığı yaptı. 2011'de ise AK Parti il yönetim kurulu üyesi oldu. Aynı zamada Bartın Kemerspor Kulübü Başkanlığı, Bartın Spor Kulübü yöneticiliği, Bartın Üniversite derneği yöneticiliği, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanlığı, Bartın Toptancılar Sitesi yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptı. MÜSİAD yönetim kurulu üyesi de olan Yusuf Ziya Aldatmaz Gaziler ve Şehitler Derneği'nin fahri üyesidir. 

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir?

Aldatmaz, 5 Kasım 2017 yapılan 6. olağan merkez ilçe kongresinde de Ak Parti Merkez İlçe Başkanı seçildi ve bu görevini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi