AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir?

AK Parti Aksaray belediye başkanlığı için Evren Dinçer'i aday gösterdi. Peki Evren Dinçer kimdir, nerelidir, hakkındaki detaylar nelerdir?

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer kimdir?

31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde adaylar netleşmeye başlarken AK Parti Aksaray belediye başkanlığı için adayını Evren Dinçer olarak belirledi. Evren Dinçer kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Evren Dinçer Kimdir?

1981'de Aksaray'da dünyaya gelen Evren Dinçer ilk,orta ve lise eğitimini Aksaray'da tamamladıktan sonra lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde,Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde , insan kaynakları yönetimi üzerine tamamladı. Doktora eğitimine de Ankara Üniversitesi , İnsan kaynakları Yönetimi bölümünde devam ediyor.

Evren Dinçer Kimdir?

Evren Dinçer,10 şubat 2017 tarihinde yayımlanan atama kararnamesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı görevine atandı. Aksaray'ın yerlilerinden olup,Aksaray Belediyesi'nden emekli Mustafa Dinçer'in çocuğu olan Evren Dinçer 8 Temmuz 2018 tarihinde Aksaray'da yapılan düğün merasiminde Merve Anamur ile dünya evine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi