Afilli Aşk dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul kimdir?

Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Afilli Aşk dizisinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul kimdir?

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

5 Kasım 1987 yılında İzmir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Üniversitedeyke tiyaroya başlayan Çağlar Ertuğrul, ardından oyunculuğa yönelmiştir.

Kendine ait bir Youtube kanalı da bulunan Çağlar Ertuğrul, Dağ, Bana Masal Anlatma, Dağ 2, Biz Size Döneriz, Ailecek Şaşkınız, Benim İçin Üzülme, Beyaz Karanfil, Boynu Bükükler, Kurt Seyit ve Şura, MedCezir, Fazilet Hanım ve Kızları dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Son olarak 'Afilli Aşk' dizisinde 'Kerem Yiğiter' karakterine hayat vermektedir.

Kerem Yiğiter karakteri hakkında: Kerem 20’li yaşların sonundadır. Yakışıklı, zengin, zeki, çapkın bir genç adamdır. Hayatta neredeyse her şeye sahiptir, babasının güveni dışında… Kerem ailesinin imkanları sayesinde bugünü, yarını hiç düşünmek zorunda kalmamış hatta zamanla birilerini düşünmenin ne demek olduğunu bile unutmuştur. Ancak üzdüğü kızlardan birinin intihar girişiminde bulunmasıyla, büyük bir karar alır: Hayatını değişecektir. Ama hayatın ona oynadığı küçük oyundan habersizdir. 

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

- Romeo ve Juliet

- Yobaz

- Kaos Teorileri

- Leş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi