Kenan İskender, ölümünün 1. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Trabzonsporluların Kenan Abi'si Kenan İskender mezarı başında anıldı.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Trabzonspor eski As Başkanı ve Trabzonsporluların 'Kenan Abi'si Kenan İskender bugün 1. ölüm yıl dönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Bostancı Mezarlığındaki kabri başında yapılan programa Trabzonspor eski Başkanı ve eski Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Yönetici Ali Rıza Egemen, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor eski Asbaşkanı Nevzat Ergüney, TFF Yönetim Kurulu eski üyeleri Mustafa Beyazlı, Süleyman Atal, Erdal Atalay, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, Trabzon spor ve iş dünyasının önemli isimlerinin yanısıra ailesi ve sevenleri katıldı.

Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan program edilen dualarla sona erdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ANMA PROGRAMI VE AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor eski başkanı ve eski Devlet Bakanı Faruk Özak, Kenan İskender’in 1. ölüm yıldönümünde mezarı başında yapılan programda Haber61’e yaptığı açıklamada “Kenan abi çok değerli bir insandı. Bu şehirde doğdu, büyüdü. İş hayatında, sosyal hayatta, ticarette ve spor hayatında başarılı oldu. Kanaat önderi oldu, hepimizin abisi oldu. Şehre çok hizmet verdi, çok seveni var. Arkasından herkes iyi konuşuyor, ne mutlu ona. İyi bir eşti, iyi bir babaydı, iyi bir dedeydi. Çok iyi evlatlar yetiştirdi. Kenan Abi unutulmaz, unutulmayacak inşallah. Kenan abi gibi değerleri yetiştirmemiz gerekiyor Trabzon’un çıtasının yükselmesi için. Ölüm bir ibret hepimiz için. İki kapılı bir handa gidiyoruz. Önemi olan iz bırakabilmek, güzel hizmetler bırakabilmek. Kenan Abi bunları başardı. Kenan Abiyle dost, arkadaş olduğumuz için ben çok mutluyum, gururluyum. Bu dostluğumuzu devem ettiriyoruz” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ise yaptığı açıklamada “zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Kenan Abi Trabzon’da doğmuş, büyümüş ve Trabzon’a her anlamda önemli katlıları olmuş, spor camiasında önemli yerlere gelen, Trabzonspor’un efsane asbaşkanlarından biri olarak kabul ettiğimiz abimiz. Bugünde 1. Yıl dönümünde mezarı başında andık. Allah yakınlarına tekrar sabırlar versin. Geride kalanlara da uzun ömürler versin. Trabzonspor son yıllarda kendine mal olmuş iyi insanları kaybediyor. Onların açtığı yolda ilerleyecek çocukları var.” İfadelerine ver verdi.

Trabzonspor Yöneticisi Ali Rıza Egemen, açıklamasında “Çok büyük bir değeri kaybettik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler