Kedisini öldüren köpeğin sahibini silahla vurdu

Bolu'da kedisini öldüren köpeğin sahibi olan komşusuyla tartışan adam, komşusunu silahla vurdu.

Kedisini öldüren köpeğin sahibini silahla vurdu

Bolu'da Gürsel S. (53), dün kedisini öldüren köpeğin bugün bağlı olmaması nedeniyle tartıştığı sahibi zabıta Yücel G.'nin (53) tabancayla vurarak, yaraladı. Köpeğe de tüfekle ateş eden ancak vuramayan Gürsel S., gözaltına alınırken, "3-4 yıllık komşuyuz. Zabıtalığına güvenip, racon kesti. Dün köpeği, kediyi parçaladı. Ben de 'Bağla' dedim; bugün bağlamadı, küfretti" dedi. 

Olay, saat 09.30 sıralarında, Dağkent Mahallesi 4'üncü Sokak'ta meydana geldi. Yan yana villalarda oturan komşulardan Yücel G.'nin bahçesinde beslediği köpeği, iddiaya göre, dün Gürsel S.'nin bahçesine atladı. Köpek, saldırdığı kedinin ölmesine neden oldu. Gürsel S. de aynı gün tartıştığı G.'ye, köpeğini bahçede bağlı tutmasını söyledi. Köpek bugün de bahçede bağlı olmayınca 2 komşu arasında tekrar çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Gürsel S., evinden aldığı tabancayla G.'ye ateş açtı. Mermilerden biri, G.'nin vücuduna isabet etti.

Kedisini öldüren köpeğin sahibi komşusunu silahla vurdu

KÖPEĞE DE TÜFEKLE ATEŞ ETTİ 

Gürsel S., daha sonra evden tüfeği alıp, bu kez köpeğe ateş etti ancak saçmalar, hayvana isabet etmedi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yücel G., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bolu Belediyesi'nde zabıta olarak görev yapan G.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hollanda'da emekli olduktan sonra Bolu'ya yerleştiği öğrenilen Gürsel S. ise bahçede bekleyip, gelen polislere olayı anlattı. Gözaltına alınan Gürsel S., "Zabıtalığına güvenerek, racon kesti. Dün köpeği, kediyi parçaladı; çoluğa çocuğa saldırdı. Ben de ona 'Bağla' dedim, bugün de bağlamadı, küfretti. 3-4 yıllık komşuyuz" dedi.

Kedisini öldüren köpeğin sahibi komşusunu silahla vurdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam