Karı-koca FETÖ videoları izlerken yakalandılar!

Kayseri'de, bir internet kafede FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen´in videolarını izleyen ByLock'çu karı koca yakalanarak, gözaltına alındı.

Karı-koca FETÖ videoları izlerken yakalandılar!
Emniyet Müdürlüğü´ne gelen bir ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Belsin Mahallesi’nde bulunan bir internet kafede, terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in videolarını izleyen Y.M. ve eşi M.M.’yi yakaladı. M.M.´nin Organize Sanayi Bölgesi’nde bir hırdavatçıda çalıştığını söyleyerek kendisini gizlemeye çalıştığı, ancak yapılan soruşturmada Ankara Beytepe Jandarma Okullarında Teğmen rütbesinde görev yaparken FETÖ/PDY soruşturmasıyla ordudan atıldığı öğrenildi. Diğer şüpheli Y.M.´nin ise üzerine kayıtlı 3 telefonunda örgütünün gizli haberleşme programı ByLock programının çıktığı anlaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan Y.M. ve eşi M.M. Emniyet Müdürlüğü´ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler