21 öğretmen FETÖ'den gözaltında

Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği’nin üyesi 21 öğretmen, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

21 öğretmen FETÖ'den gözaltında
Kayseri ve Bursa’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock kullandıkları belirlenerek gözaltına alınan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneği’nin üyesi 21 öğretmen, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kriptolu iletişim programı ByLock kullandıkları tespit edilen ve KHK ile kapatılan Kayseri Gönüllü Eğitimciler Derneğinin üyesi meslekten ihraç edilen 21 öğretmen, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğe getirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevkedildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler