Kayseri Topuz'a fiyat biçti

Kayserispor'un her Beşiktaş maçı öncesi transfer konuşması öne çıkıyor. Pazar günü oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi her iki takımın yöneticileri yine Mehmet Topuz için masaya oturdu. Kayserispor yönetimi yıldız oyuncuları için 15 milyon avro isted

Kayseri Topuz'a fiyat biçti
Kayserispor'un her Beşiktaş maçı öncesi transfer konuşması öne çıkıyor. Pazar günü oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi her iki takımın yöneticileri yine Mehmet Topuz için masaya oturdu. Kayserispor yönetimi yıldız oyuncuları için 15 milyon avro istedi. Şartsız, koşulsuz, pazarlıksız fiyat veren Kayserispor yönetimi'nin 'parayı veren Topuz'u alır' dediği öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in yıldız oyuncu için öne sürdüğü teklifleri geri çeviren Kayserispor yönetiminin istediği ücretti verdikleri takdirde Mehmet Topuz'un transferinin gerçekleşebileceğini ifade ettikleri öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş yönetiminin bu transferden şimdilik vaz geçtikleri öğrenildi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, dört büyüklerin her defasında kapılarını çaldıklarını söyleyerek, “Mehmet Topuz için biri gidip, biri geliyor. Bizde yönetim olarak bir fiyat koyduk. 15 milyon Avro. Bu parayı kim verirse Mehmet Topuz'u o alır.”dedi.

Mehmet Topuz ise kulübünün isteği doğrultusunda hareket edeceğini belirterek, “Sözleşme uzattığım takımıma yanlış yapmam. Onlar benim ağabeyim. Kulübüm ne derse o olur. Ancak her futbolcunun hayalinde mutlaka büyük takımlar yatar”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor