Kaş bakımı nasıl yapılır? Kaşlarımı nasıl gürleştirebilirim?

Stiliniz ne olursa olsun, kaşlar belirleyici bir özelliktir Bu nedenle kaş bakımları güzellik rejiminin düzenli bir parçası olmalıdır.

Kaş bakımı nasıl yapılır? Kaşlarımı nasıl gürleştirebilirim?

Eğer muhteşem kaşlarla gösteriş yapmak istiyorsanız bu kaş bakım ipuçlarını uyguladığınızdan emin olun…

İyi Bir Cımbız Kullanın

Kuaföre gitmek için yeterli zamana sahip olmadığınızda bile kaşlarınızın düzgün olduğundan emin olmalısınız. Bu nedenle evde düzensiz görünen kaşlarınızı düzeltmek için iyi bir cımbız bulundurmanız gerekir.

iyibir-cimbiz.webp

Fırça Kullanın

Sabah uyandığınızda ve herhangi bir kaş makyajı yapmadan önce kaşları mutlaka düzeltmelisiniz. Bunun için bir maskara fırçası veya kaş fırçası kullanabilirsiniz. (Bitmiş maskaranızın fırçasını temizledikten sonra kullanmanız gerekir.)

Boşlukları Doldurun

Kaşları doldurmak Makyaj rutininin en önemli adımıdır çünkü kaşlarınız yüzünüzün çerçevesidir. Böylesine basit bir adımın yarattığı farka hayran kalacaksınız. Kaşlarınızı doldurmak için bir göz farı veya kaş seti kullanabilirsiniz.

bosluklari-doldurun.webp

Bir Kaş Serumu Kullanın

İnce kaşlarınız varsa veya kaşlarınız dökülüyorsa, büyümelerine yardımcı olması için Kaş serumu kullanın. Kaş serumları kaşınızın daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için önemlidir.

Yağ Bakımı

Kaşları şekillendirmenin yanı sıra daha güçlü olmalarını sağlamak için evde uygulayabileceğiniz bakımlar vardır. Bunlar için doğal yağlardan faydalanabilirsiniz. Badem yağı, susam yağı ve fındık yağı bu bakım için en iyi seçeneklerdir.

yag-bakimi.webp

Masaj

Kaşlar da kirlenir ve eğer yeterli temizlik yapılmazsa bakteri geliştirebilir ya da dökülmeye başlayabilir. Bu nedenle kaşlarınızı her gün yıkamaya ve hafifçe masaj yapmaya çalışmalısınız. Masaj kan dolaşımını arttıracak ve bu sayede kaşlarınız çok daha sağlıklı uzayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler