Kartlar yeniden dağıtılacak! O isim diziden ayrıldı

Yalı Çapkını’nda kartlar yeniden dağıtılacak! Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrolde oynadığı Yalı Çapkını’nda beklenmedik veda!

Kartlar yeniden dağıtılacak! O isim diziden ayrıldı

Yalı Çapkını'nda kartlar yeniden dağılacak! Bu veda ile dizide dengeler değişebilir… Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Yalı Çapkını'nda beklenmedik bir veda yaşandı. Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Halis Ağa'nın şoförü Sultan'ın eşi Cansu Fırıncı diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan oyuncu diziden neden ayrıldı? İşte ayrıntılar…

Yalı Çapkını'nda beklenmedik veda! Başrollünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi kısa süre içinde ekranların en sevilen işleri arasında olmayı başardı.

kartlar-yeniden-dagitilacak-o-isim-diziden-ayrildi.jpg

Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan diziden başarılı oyuncu ayrılmaya karar verdi.

CANSU FIRINCI DİZİDEN AYRILDI
Yalı Çapkını'nda İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, kadrodan ayrılma kararı aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM
Instagram hesabından bir paylaşım yaparak yapım şirketiyle anlaşmaya vardıklarını söyleyen oyuncu, "Yalı Çapkını'nda canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde görüşmek üzere" dedi.

kartlar-yeniden-dagitilacak-o-isim-diziden-ayrildi-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin