Korkunç olay! Eczacı kalfasına ayı saldırdı

Kars'ın Kağızman ilçesinde 'çaşır' isimli otu toplamak için araziye giden eczacı kalfası Ozan Ulu (28), ayının saldırısına uğradı. Ozan Ulu hastanede tedaviye alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Korkunç olay! Eczacı kalfasına ayı saldırdı

Olay, saat 11.00 sıralarında Kars Kağızman'a bağlı Kötek köyü kırsalında meydana geldi. Kağızmanda eczacı kalfalığı yapan Ozan Ulu, yakınları ile birlikte 'çaşır' diye isimlendirilen ve yörede çok tüketilen ottan toplamak için Kötek köyü kırsalına gitti. Morpet'in Deresi olarak bilinen yerde çaşır toplayan Ozan Ulu, bir anda karşısına çıkan ayının, saldırısına uğradı. Kaçmak istediği ayının pençeleriyle yere düşerek yuvarlanan Ulu, bacağından yakaladığı ayıyı uçuruma iterek kurtuldu. Birlikte çaşır topladığı yakınlarının bilgi vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Kağızman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ozan Ulu, burada tedaviye alındı. Kafa, sırt, kol ve ayağında yara olan Ulu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ulunun tedavisine bir süre daha hastanede devam edileceği öğrenildi. 

'AYIYI UÇURUMA İTEREK KURTULDUM'
 
Yaşadığı saldırıyı anlatan Ulu, "Dağda çaşır toplamaya gitmiştik. Yola yakın bir mesafede çaşır toplarken ayı karşıma çıktı. Kaçmak isterken pençe darbesiyle düştüm. Uçuruma yakın bir yerde ayı beni yakalayarak sırtımdan pençe vurmaya başladı. Bu sırada bacağından yakaladığım ayıyı uçurumdan aşağı yuvarladım. Aşağı düşen ayı beni bırakıp kaçtı. Yakınlarım yanıma gelerek ambulansla hastaneye getirdiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler