Kardeşlerim Oğulcan kimdir, öldü mü? diziden neden ayrıldı?

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları merak ediliyor. Kardeşlerim oyuncu kadrosunda yer alan Oğulcan karakteri dikkat çekti.

Kardeşlerim Oğulcan kimdir, öldü mü? diziden neden ayrıldı?

Kardeşlerim Oğulcan karakterini Cihan Şimşek canlandırıyor. İşte Kardeşlerim Oğulcan kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir, hangi dizilerde oynadı?Kardeşlerim dizisinin Oğulcan karakteri araştırılıyor. Cihan Şimşek’in canlandırdığı Oğulcan karakteri 18 yaşındadır. İşte Cihan Şimşek’in canlandırdığı Kardeşlerim Oğulcan karakteri hakkında bilgiler…

Kardeşlerim Oğulcan kimdir?

Kardeşlerim Oğulcan’a Cihan Şimşek hayat veriyor. 18 yaşında. Komik, eğlenceli, öz güveni yüksek bir çocuk. Aşık olduğu kız için her türlü çılgınlığı yapıp, engel tanımayacak eğlenceli bir aşık, iyi bir dost, kuzeni Ömer için iyi bir sırdaş.

Cihan Şimşek kimdir?

Cihan Şimşek, 6 Ağustos 1992 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2008 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisi ile yaşamış; Hanım Köylü, Medcezir, Ben Böyle Sev, Bir Yastıkta ve Zil Çalınca gibi yapımlarda yer almıştır. Şimdilerde ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Oğulcan karakterine hayat vermektedir. Cihan Şimşek 1.70 metre boyunda, 64 kilo ve Aslan burcudur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin